Wil je iets op tafel zetten wat snel, maar ook lekker is? Maak dan één van deze heerlijke pasta's. Van een klassieke rode saus tot een roomsaus met bospaddestoelen of toch een zelfgemaakte pesto? De chefs van BinnensteBuiten delen al deze recepten met je. 

Vers gemaakte pasta met bospaddestoelen, dragon en Pecorino

Verse pasta maken is niet moeilijk, maar wel lekker. Ramon laat zien hoe je dat doet en serveert er bospaddenstoelen bij.

Vers gemaakte pasta met bospaddestoelen, dragon en Pecorino

Pasta met broccolipesto en gerookte amandelen

Ken je de nieuwe BinnensteBuiten chef Geneal Harreman al? Hij maakt zijn debuut met pasta pesto van broccoli met citroen, olijven, spinazie, gebakken tomaten en nog véél meer groenten. 

Italiaanse recepten Geneal Harreman pasta

Conchiglie met venkel

Zin in een pasta met rode saus? Maak dan deze conchiglie met venkel en een salade met tomatenkrentjes.

Conchiglie met venkel

Pasta met roquefort en gegratineerde bloemkool

Kaas en bloemkool is een gouden combinatie, en niet alleen in de Hollandse keuken. Chef Sharon combineert het met een zelfgemaakte spaghetti en knoflookolie. Echt comfort food.

italiaanse pasta recepten bloemkool roquefort

Pasta boerenkoolpesto met appel-bladselderij salade

Liever een pasta pesto? Dit recept met zelfgemaakte boerenkoolpesto is onweerstaanbaar. 

Pasta boerenkoolpesto met appel-bladselderij salade

Pasta met palmkool, ricotta en pangritata

Palmkool is gezond, heeft een waanzinnige kleur en geeft een goede crunch aan je pasta. Ramon laat zien hoe je er een lekker spaghetti recept mee maakt.

Italiaanse recepten pasta palmkool binnenstebuiten

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwtjes rondom eten koken?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief Groener eten & leven. Al duizenden mensen gingen je voor!

Keuringsdienst van waarde - Cellulose - Sosha