Tom Dirks

Tom Dirks presenteert iedere zondag van 18.00 tot 19.00 uur het KRO-NCRV programma Zin in Weekend! (op zaterdag presenteert Wilfred Kemp).

Tom (1969) studeerde radiojournalistiek in Kampen en communicatiewetenschap in Nijmegen. Het radiovirus had hem al jong te pakken. Speurend over 'de fm-band' op zoek naar alternatieven voor 'Hilversum' werd hij in de jaren '80 geraakt door grote zenders als Keizerstad, Delta en de Duitse popradio. Hij werkte mee aan een studentenzender in Kampen, vervolgde zijn radio-avontuur bij lokale omroepen in en rond Nijmegen.

Vanaf 1996 werkt Tom bij de KRO (nu KRO-NCRV), voor tv-programma's als Katholiek Nederland TV en Roderick Zoekt Licht. En sinds een jaar of 10 vooral ook voor de goede oude radio. Tom werkte voor (en presenteerde) RKK Het Klooster, Katholiek Nederland Radio, RKK Platenparadijs en De Wandeling. Was samensteller voor Kruispunt Radio, Aan de Tafel van 5 en Wierook en Pepermunt. En sinds drie jaar is hij samensteller en presentator voor KRO-NCRV Zin in Weekend! 

Gemaakte programma's