Nieuws

BinnensteBuiten Festival zondag 23 september AFGELAST

Tot onze spijt delen we u mee dat door de slechte weersvoorspellingen het BinnensteBuiten Festival op zondag 23 september wordt afgelast. Zondag worden de hele dag forse regenbuien voorspeld met in de loop van de dag kans op onweer en windstoten. Het festival speelt zich grotendeels buiten af en uit de ervaring van vorig jaar weten we dat met slecht weer de beleving op dit festival in duigen valt. Om die reden hebben we vandaag besloten om het festival op zondag af te gelasten. Op zaterdag 22 september gaat het festival wel gewoon door. 

Mocht u met uw zondagticket op zaterdag langs willen komen op het BinnensteBuiten Festival: u bent van harte welkom! Alle bezoekers die een ticket voor zondag 23 september in het bezit hebben, zijn inmiddels via een e-mail op de hoogte gebracht. 

Workshop
Indien u een workshop of wandeling heeft geboekt dan doen wij ons uiterste best om deze op zaterdag te laten plaatsvinden. Eventuele wijzigingen van de tijden van de workshops hoort u ter plekke. U kunt hiervoor terecht bij de informatiebalie.

Met vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 035-6726720.