Nieuws

Het weekend in met de Paul & Frank op vrijdagshow

Vanaf vrijdag 2 februari zijn Paul Rabbering en Frank van ‘t Hof dé gastheren van het nieuwe KRO-NCRV radioprogramma Paul & Frank op vrijdagshow.

Onder de noemer ‘het ongekende vrijdagavond weekendspektakel’ vieren zij elke vrijdagavond van 20.00-22.00 uur de start van het weekend op NPO Radio 2.

Paul & Frank op vrijdagshow staat garant voor veel lol, georganiseerde chaos, een vleugje showbizz en natuurlijk heel veel muziek. Met elke week een BN’er die gezellig langskomt, Paul’s - inmiddels legendarische - Popduel en het spelletje Vraag aan Frank! waarbij de luisteraar mag raden wie Frank is. Prijs? Een confetti-kanon! En voor degenen met verzoekplaatjes: die zijn ook van harte welkom!

Illuster duo
Paul & Frank zijn als gelegenheidsduo al vaker samen te horen bij NPO Radio 2. Zo vormen ze samen De Busboys die bij speciale events zoals de Top 2000 het land doorkruisen met de NPO Radio 2-bus om stemmen te verzamelen. De chemie tussen de boys werkt zo goed dat het nu tijd is voor een eigen show. “De paar weken dat we samen radio gemaakt hebben waren zo tof dat we blij zijn dat we nu ook echt een vast duo zijn”, aldus Paul & Frank.