Nieuws

No Limits Network zoekt jonge makers met beperking voor demo

Naar aanleiding van een oproep van NOS-nieuwslezer Matijn Nijhuis verleden week in het programma Wout2day gaat het online platform No Limits Network, voor en door mensen met een beperking, jonge makers met een beperking helpen om bij de landelijke media door te breken. Dit maakte het team van No Limits Network zojuist bekend in de uitzending van Wout2day op NPO Radio 2.

No Limits Network gaat een demo/screentest maken, waaraan alleen maar makers met een handicap meewerken. Van presentator tot editor, van tekstschrijver tot voice-over, van productieleider tot cameraman. Deze demo/screentest gaat No Limits Network aan alle radio, tv en online media in Nederland sturen. Elke (gehandicapte) medewerker komt met naam en functie in de aftiteling en in een begeleidend document zodat potentiele werkgevers contact met ze kunnen opnemen.

Ook meedoen? Dat kan via nolimitsnetwork@kro-ncrv.nl of via de Facebook-pagina van No Limits Network.

Wout2day-presentator Wouter van der Goes sprak in zijn uitzending verleden week woensdag met Matijn Nijhuis over zijn beperking en het feit dat er weinig mensen met een fysieke handicap in de media werkzaam zijn. Het gesprek in de uitzending raakte vele mensen en in de dagen erna werd Wouter overstelpt met duizenden reacties.