Nieuws

Publiek gezocht voor De Kleine Lettertjes!

De Kleine Lettertjes is een grappige quiz waarin iedere aflevering twee bekende Nederlanders hun kennis testen op het gebied van regels en wetgeving. Ze worden allebei bijgestaan door een vast panellid (hun ‘raadsman’), Thomas van Luyn of Pieter Derks. Wij zoeken publiek voor De Kleine Lettertjes. Wil jij een opname bijwonen?

De opnamedagen zijn op 14, 15 en 18 mei in de middag of avond (Studio 1 in Hilversum). In de middag is de inloop van het publiek tussen 14.00 en 14.15 uur, in de avond is dit tussen 18.30 en 18.45 uur. Deze studio is zowel met de trein als met de auto goed te bereiken. Vanaf het station Hilversum Media Park is de studio op loopafstand. Mocht je met de auto komen, kan deze worden geparkeerd op het Mediapark (kosten daarvan zijn €1,50 per 55 min.).

De bekende Nederlanders krijgen vragen over alle 'kleine letters’ waar je dagelijks mee te maken kan krijgen; alle Algemene Voorwaarden, politieverordeningen, wetten, huisregels, gebruikersvoorwaarden en reglementen. De vragen worden ingeleid door grappige filmpjes, animaties of foto’s.

O.a. Peter Heerschop, Anita Witzier, Paulien Cornelisse, Daan Nieber, Irene Moors, Marlijn Weerdenburg en Erik van Muiswinkel durven de juridische strijd aan te gaan! De presentatie van de quiz is in handen van Jörgen Raymann.

Wil jij je aanmelden? Mail dan naar: publiek@tvtickets.nl. Voor €5,- word je ontvangen met een kopje/thee en wat lekkers en kun je een humoristische en leuke quiz bijwonen!