Nieuws

Recordaantal aanmeldingen voor Boer zoekt Vrouw 2018

Maar liefst 635 boeren hebben zich aangemeld voor het tiende seizoen van Boer zoekt Vrouw. Hieruit zijn tien boeren geselecteerd die via het programma de liefde van hun leven hopen te ontmoeten. 

Op zondag 13 mei is het eindelijk zover en worden de kersverse boeren voorgesteld door Yvon (20.20 uur NPO 1). Krijg jij het warm van een van de boeren? Dan heb je vanaf 13 mei twee weken de tijd om een brief te schrijven.

Yvon heeft zin in het nieuwe seizoen: “Het is geweldig dat er meer dan 600 boeren ons het vertrouwen geven met hen op zoek te gaan naar de liefde. Dat is een prachtig compliment! Het liefst zouden we ze allemaal een plek in het programma geven, maar voor nu hebben we tien heel grappige, verrassende, eigenwijze en mooie boeren uitgekozen. Ik ben bijzonder trots om ze aan Nederland voor te stellen. Ze staan te trappelen om een prachtige, zwoele zomer tegemoet te gaan. Ik verheug me!”

De boeren variëren in leeftijd van halverwege de twintig tot 60 jaar oud. Ze hebben vee, akkerbouw of een kwekerij en wonen verspreid over het land. Hoe verschillend ze ook zijn, ze hebben één ding gemeen: het is hun allergrootste wens om verliefd te worden. Een maatje te vinden om koffie mee te drinken, de dag mee door te nemen en oud mee te worden. Iemand met wie ze samen het erf af kunnen gaan en waar ze ’s ochtends naast wakker worden.

In het najaar zie je hoe het de boeren vergaat op liefdespad. Dan weten we ook welke boeren op tv worden gevolgd en welke online via boerzoektvrouw.nl.

Houd vooral onze Facebookpagina en website in de gaten de komende weken. Want wellicht kom je voordat de kick-off begint al wat meer te weten over de tien boeren...