Nieuws

Wouter van der Goes maakt eerste live radioprogramma ooit vanuit Paleis Noordeinde

Op woensdag 11 april neemt Wouter van der Goes je twee uur lang mee in de bijzondere wereld van Paleis Noordeinde, het werkpaleis van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima!

Lees meer:

Wouter van der Goes mocht eerder al uitzenden vanuit een gevangenis, de Tweede Kamer en Mali. "Dat ik daar nu Paleis Noordeinde aan mag toevoegen is een droom die uitkomt", vertelt hij. "Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar het professionele leven van onze Koning en Koningin."

ACHTER DE SCHERMEN

Wouter van der Goes: "Onze Koning en Koningin zijn nu vijf jaar in functie, maar wat doen ze? Wie helpt hen daarbij? Wat voor effecten heeft dat?" De luisteraars worden in het live radioprogramma meegenomen achter de schermen van het paleis. Zo zijn verschillende medewerkers van de Dienst van het Koninklijk Huis te horen en is er een rondleiding door het paleis achter deuren die normaal gesproken gesloten blijven. Verder hoopt Wouter antwoorden te vinden op vragen als: 'wie poetst het zilver bij een belangrijk diner?' en 'welke bloemen worden neergezet?'

 "Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar het professionele leven van onze Koning en Koningin