Nieuws

ZAPPLIVE IN ACTIE 2018!

Wereldwijd zijn er 28 miljoen kinderen op de vlucht voor oorlog en geweld. De afgelopen weken zette Zapplive zich samen met UNICEF in voor die kinderen. Klaas heeft dit jaar in Irak reportages gemaakt, die te zien waren in Zapplive.

Kinderen moeten gezond kunnen opgroeien en kunnen leren en spelen in een veilige omgeving, zodat ze een kans hebben op een goede toekomst. Maar als ze moeten vluchten, moeten ze alles achterlaten: hun huis, hun school, hun vrienden.

Om deze kinderen te helpen, zamelen we geld in. En jij kan helpen! Je kunt bijvoorbeeld auto’s wassen, lege flessen inzamelen of cupcakes bakken. Alle beetjes helpen!

VOOR € 2,50 HEBBEN WE AL 30 SCHRIFTEN
VOOR € 5,- KUNNEN WE VOOR 1 KIND SCHOOLBOEKEN KOPEN
VOOR € 10,- HEEFT 1 KIND EEN GEVULDE SCHOOLTAS
VOOR € 140,- HEB JE EEN RECREATIE KIT WAAR 90 KINDEREN MEE KUNNEN SPELEN.

En jij kunt ook iets winnen! De klas die het meeste geld ophaalt krijgt een bezoekje van Klaas en Saskia. Zij komen lesgeven bij jullie in de klas. De persoon die het meeste geld ophaalt wint een VIP-treatment bij Zapplive, en mag dus achter de schermen kijken. Dus doe je best!

Je kunt het geld op drie manieren aan UNICEF geven:

Kom op zaterdag 17 november tijdens de uitzending van de finale van de Unicef actie naar de Zapplive naar de studio en stop het geld in de buis. Er worden dan ook door bekende gasten, zoals Dylan Haegens,  workshops gegeven waar je tegen betaling aan mee kunt doen. De opbrengst gaat natuurlijk naar Unicef. Kom naar de studio tussen 8.45u en 10.35u. Kom dan naar 's-Gravelandseweg 80 in Hilversum.

Je kunt een actiepagina maken via deze link. Dan kunnen je familie en vrienden heel makkelijk geld overmaken.

Je kunt ook aan je ouders of verzorgers vragen of ze het door jou opgehaalde geld willen overmaken naar NL86INGB0000 000 121 o.v.v. ‘Zapplive in actie’.

Zaterdag 17 november is de finaledag en is iedereen van harte welkom om zijn of haar opgehaalde geld te doneren aan Unicef. Tot dan!