Op zoek naar het perfecte baasje in Nieuwe Baasjes

In Nieuwe Baasjes draait het allemaal om de perfecte match. Edson da Graça helpt dieren die een baasje zoeken. Na een uitgebreid gesprek met kinderen en hun ouders gaan de dierendeskundigen op zoek naar de perfecte match. Hoe reageren de kinderen en hun ouders als ze hun huisdier voor het eerst zien? Is het liefde op het eerste gezicht en krijgt het huisdier een nieuw baasje?

In de eerste aflevering gaat Edson op zoek naar nieuwe baasjes voor Toni, een lieve, actieve Jack Russell die is achtergelaten door z’n baasje. Edson heeft een familie op het oog, maar hoe reageert Toni op deze familie tijdens de spannende eerste ontmoeting? Is deze familie wel geschikt voor Toni?

Niet alleen voor honden wordt een nieuw thuis gezocht, maar alle soorten huisdieren die een nieuw baasje zoeken, worden door Edson geholpen. Zo gaat hij op zoek naar nieuwe baasjes voor een kat, konijn, een hamster, en zelfs een baardagaam en pauw!

Edson da Graça

Dieren hebben net als wij mensen aandacht en liefde nodig.

Presentator Edson da Graça vindt het belangrijk dat families en huisdier goed bij elkaar passen: ''Dieren hebben net als mensen aandacht en liefde nodig. Daarom zoeken we families die voor de volle 100% willen gaan voor onze dierenvrienden. Ik kijk er erg naar uit om hen te matchen!”

Nieuwe Baasjes, zaterdag 3 en 10 oktober om 20.00 uur op NPO Zapp. Vanaf maandag 12 oktober elke werkdag om 17.55 uur op NPO Zapp.