Over ons

KIM Lezing studenten 2017

Lezing René ten Bos en Masterclass van Jerry Vermanen

KRO-NCRV biedt studenten journalistiek en communicatie de unieke mogelijkheid een masterclass interviewen te volgen van datajournalist Jerry Vermanen. De masterclass wordt gegeven voorafgaande aan de KIM-lezing van René ten Bos met als titel: Over journalistiek in een wereld die geen feiten wil. Beide bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk.

Jerry Vermanen, een van de meest vooraanstaande data- en onderzoeksjournalisten van Nederland, laat zien hoe je als journalist optimaal gebruik kunt maken van dataverzamelingen die opgeslagen liggen op internet.

Je bent van harte welkom bij deze masterclass. Geef je snel op want het aantal plaatsen is beperkt. Wie zich heeft opgegeven, verplicht zich om aanwezig te zijn.

Na de masterclass ben je van harte welkom bij de KIM-lezing 2017 die om 16.00 uur (tot plm. 17.30 uur)  begint en dit jaar wordt gehouden door René ten Bos, Denker des Vaderlands. Ten Bos verwondert zich al langer over de waarheidspretenties van journalisten en evenzeer over het mediagebruik door het grote publiek. Hij grijpt vol enthousiasme de kans aan om zijn filosofische gedachten over de hedendaagse journalistiek naar voren te brengen tijdens de jaarlijkse KIM-lezing.

KIM forum

De bijeenkomst begint om 14.00 uur en vindt plaats in het AKN-gebouw, ‘s Gravelandseweg 80 in Hilversum.


Geef je op voor de Masterclass: