Presentatoren

Ajouad El Miloudi

Ajouad El Miloudi presenteert  vanaf augustus 2008  het KRO programma Puberruil XL. Ook presenteert hij de internationale versie Puberruil Xtra en de jeugdversie KRO Puberruil Z@pp. Vanaf maart 2010 is Ajouad te zien als presentator van KRO’s Stinkend Rijk en Dakloos en ook was hij het gezicht van de serie Stinkend, Beroemd en Dakloos (vanaf december 2010). Ajouad is één seizoen een van de gezichten van KRO De Rekenkamer geweest. In 2012 is hij een van de verslaggevers van het KRO programma Keuringsdienst van Waarde.

Ajouad El Miloudi werd op 3 juni 1987 geboren in Amsterdam. Hij groeide op in amsterdam in een sportieve omgeving en was veel op het voetbalveld te vinden.

Toen Ajouad in 4 Havo zat werd hij door een ontwikkelingshulp organisatie verkozen tot ambassadeur. Zo maakte hij al op hele jonge leeftijd mee hoe straat kinderen in Peru leven. Dit opende zijn ogen en leidde tot interesse in de derde wereld, hij werd fondsen werver en deed interviews waarin hij vertelde wat hij allemaal had ervaren.

Tijdens alle aandacht rondom de projecten besefte hij dat zelf interviewen hem ook erg leuk leek. Hij volgde cursussen vroeg hier en daar om wat advies en stond al snel verslag te geven en te presenteren. Ajouad begon als verslaggever en presentator bij radiozender FunX en werd al snel opgepikt door de Amsterdamse televisie zender AT5. Bij AT5 ging hij Basta presenteren, een kinderprogramma.

In de jaren die daarna volgde deed Ajouad op verschillende fronten ervaring op, van verslaggeving bij 3FM tot het verzorgen van de muzikale recensies bij het KRO programma Goedemorgen Nederland.