Presentatoren

Paul Rabbering

Paul Rabbering presenteert sinds 2004 het 3FM-programma RabRadio  en sinds 2015 het radio 2 programma Paul! 

Paul Rabbering is geboren in januari 1979 in Etten-Leur en groeide vanaf zijn vijfde op in Emmeloord.

In 1992, op dertienjarige leeftijd, begon hij bij de lokale omroep Radio Noordoostpolder. Op zijn vijftiende kreeg hij zijn eigen drive-in show. Na de havo wilde Paul maar één ding: dj worden. Omdat de enige opleiding die een beetje in de richting van het radiovak kwam de School voor Journalistiek was, besloot hij die te volgen. Hij studeerde daar echter af in de richting Televisie!

Eind 2000 kwam BNN op zijn pad. Klaar met zijn opleiding was hij op dat moment nog niet. Anderhalf jaar lang combineerde hij zijn studie met zijn werk bij BNN en de drive-in shows in het weekend. In 2002 sloot hij zijn studie succesvol af. Bij BNN was Paul werkzaam als radiovormgever en produceerde hij jingles en spots. Daarnaast presenteerde hij iedere zondag op 3FM Top of the Pops. Bovendien was hij vaste invaller voor het 3FM- programma Wout en deed hij voice-over werk voor BNN. Ook schreef Paul een column in het Top of the Pops-magazine.

In 2004 maakte Paul de overstap naar de KRO. Hij maakt het programma RabRadio, dat elke werkdag van 14.00 tot 16.00 uur op 3FM te horen is.

In 2007 was hij de winnaar van het AVRO-programma Wie is de Mol?, waardoor hij ruim 17.000 euro naar huis mocht meenemen. In december 2008, 2013 en 2015 was Paul één van de drie 3FM dj’s in het Glazen Huis voor de Serious Request-actie van 3FM en het Rode Kruis, met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor vluchtelingenhulp.

Vanaf september 2008 was hij ook op tv te zien, als presentator van de jeugddierenquiz Baasjes.