Presentatoren

Wouter van der Goes

Wouter van der Goes (1973) ging op jonge leeftijd in zijn vrije tijd aan de slag bij diverse piratenzenders als Coastline Radio in Egmond, Roulette in Baarn en lokale omroepen als Extra 108, Beat FM en Radio West Friesland. Na het afronden van een MEAO-opleiding kreeg hij een reguliere baan als assurantietussenpersoon. Daarnaast is hij vanaf 1993 de stationsstem van Kindernet. In 1995 werd Van der Goes aangenomen bij Radio 538 en presenteerde hier diverse programma's. In 1998 stapte hij over naar Veronica FM, dat in 2001 werd omgedoopt in Yorin FM. Hier presenteerde hij onder meer Goud van Oud en Gijs & Wout in de middag samen met Gijs Staverman. Daarnaast was hij de stationsstem van RTL 4 en sprak hij televisieprogramma’s in.

Van 2004 tot halverwege 2006 werkt Van der Goes bij BNN. Hier maakte hij elke werkdag het programma Wout! op 3FM. Samen met Giel Beelen en Claudia de Breij maakte hij deel uit eerste editie van 3FM Serious Request het Glazen Huis. Deze radio-actie levert de 3 dj’s een Marconi Award op. In 2005 zat Van der Goes wederom in het Glazen Huis, deze keer met Giel Beelen en Gerard Ekdom.

In oktober 2006 werd Van der Goes programmadirecteur bij het Nederlandse radiostation Q-music en ging daar tevens presenteren,Van der Goes was namens Q-music jurylid bij de Marconi Awards, de belangrijkste Nederlandse radiovakprijzen.

In januari 2010 stopte Van der Goes als programmadirecteur bij Q-music en ging weer radio maken. Daarnaast richtte hij zich op voice-over werkzaamheden voor onder andere SBS 6 en Net 5.

Sinds 1 september 2014 presenteert Van der Goes iedere werkdag Wout2Day op NPO Radio 2. Tevens presenteert hij elke zaterdagnacht On the Beat op NPO Radio 2 en is hij de ‘stem’ van NPO 1.