Vertel.

‘Vertel’ is het begin van een gesprek. Een eerste stap waarmee je automatisch tegen de ander zegt: ik luister naar je. Vertel is een klein menselijk gebaar dat uiteindelijk voor iets groters zorgt: mensen verbinden die allemaal verschillend zijn. En dat lijkt relevanter dan ooit.

Vertel het ons

Ieder mens heeft z’n eigen verhaal. Een verhaal dat verteld mag worden. Bij KRO-NCRV delen we die persoonlijke verhalen graag om elkaar beter te begrijpen en elkaar meer te waarderen. Gewoon om wie je bent. Verhalen waar onze kijkers en luisteraars zich in herkennen en die aanzetten tot denken. Dat zit in ons DNA en dat doen we dagelijks in onze programma’s.

Ledenmagazine Vertel.

Beleef de verhalen achter onze programma’s in het nieuwe ledenmagazine Vertel. Vertel verschijnt 3x per jaar en is gratis voor leden van KRO en NCRV.

Vertel. is het begin van een gesprek. Een eerste stap waarmee je automatisch tegen de ander zegt: ik luister naar je verhaal. Ieder mens heeft z’n eigen verhaal. Bij KRO-NCRV delen we die verhalen graag om elkaar beter te begrijpen en elkaar meer te waarderen. Verhalen waar onze kijkers en luisteraars zich in herkennen en die aanzetten tot denken. Dit doen we dagelijks in onze programma’s. En nu dus ook in ons prachtige nieuwe ledenmagazine Vertel.

Social media spots augustus 2017

TV commercial augustus 2017

TV commercial januari 2017