Voor wie steek jij een kaarsje op?

We naderen het einde van het jaar, een periode om terug te kijken. Een periode waarin we reflecteren en terugdenken aan degene die we moeten missen. Iemand die ons is ontvallen, lang geleden of recent, houden we in onze herinnering levend.

Steek nu een kaarsje op en vind troost!

Ik steek een kaarsje op voor...

Voeg een foto toe
Slechts één bestand.
32 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, jpeg, png.

Recent opgestoken kaarsjes

Hart Candle
Bart

Ik mis je, papa

Dark Candle
Mijn man Rob, ons Pa en Ma en mn zus Tonnie en haar man Toon.

Uit het oog maar nooit uit ons hart.

Hart Candle
Boy Jakobs

Ik mis je en zal je nooit vergeten je bent en was mijn grote lief

Kaarsje op het water

Steek nu een kaarsje op

Samen herdenken, omkijken naar elkaar en samen stilstaan bij verdriet. Dat biedt troost. Helaas is dat dit jaar lastig om samen te herdenken en elkaar te troosten. 

Op maandag 2 november om 20.25 uur herdenken we daarom in Voor wie steek jij een kaarsje op? dierbaren die ons zijn ontvallen. Anita Witzier steekt graag namens jou een kaarsje op. In de vlam van een kaars blijkt een leven vol herinneringen te passen.

Steek nu digitaal een kaarsje op en vind troost!

Anita steekt kaarsje aan op het water

Over het programma

Maandag 2 november is het Allerzielen, de dag waarop overleden dierbaren worden herdacht.  In Voor wie steek jij een kaarsje op? kijken we om naar bekende en onbekende Nederlanders die ons zijn ontvallen. We houden de herinnering aan overleden dierbaren in leven door verhalen te delen. We steken een kaarsje voor ze op en staan stil bij wie ze waren en wat zij hebben betekend. De presentatie ligt in handen van Anita Witzier. Bovendien kunnen mensen een naam van een dierbare doorgeven die mogelijk in de uitzending voorbij zal komen. Anita zal een aantal kaarsjes op het water laten met de namen van overledenen. 

Voor wie steek jij een kaarsje op? maandag 2 november om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.