Restaurant van de toekomst

Wat ligt er in de toekomst op ons bord? Leggen we straks pasta gemaakt van lucht op ons bord? En drinken we aardappelmelk bij het ontbijt? Je ziet het in Restaurant van de toekomst, een nieuw programma van KRO-NCRV waarin de verduurzaming van de voedselketen onder de aandacht wordt gebracht.

In de 6-delige serie gaan presentatoren Sosha Duysker en Anna Gimbrère samen met sterrenchefs Marleen Brouwer en Dennis Huwaë de culinaire strijd aan om met futureproof ingrediënten de meest gegeten gerechten van Nederland te bereiden. Wie maakt de lekkerste innovatieve nasi of de meest smakelijke ‘groene’ hamburger?

Restaurant van de toekomst, elke donderdag om 20:55 uur bij KRO-NCRV op NPO 3 en online via NPO Start.

Meer weten over het eten van de toekomst?

Schrijf in je voor de nieuwsbrief Eerlijker eten. Al duizenden mensen gingen je voor!

Restaurant van de toekomst donnie sosha

Makers

Sosha Duysker poseert voor een oranje achtergrond en kijkt schuin omhoog

Sosha Duysker

'Wat ik het allerfijnste vind aan KRO-NCRV is dat er heel veel jonge, bevlogen mensen werken die mij inspireren. Daarnaast zet deze omroep zich echt in voor een betere wereld. Iets wat ik zelf ook heel belangrijk vind.'
Anna Gimbrère poseert met haar handen in de zij voor een groenige achtergrond

Anna Gimbrère

'Mijn drijfveer als journalist zit hem vooral in het willen begrijpen van problemen en het zoeken naar oplossingen.'