Nieuws

KRO-NCRV collega Angelique Houtveen in het Glazen Huis

3FM dj en KRO-NCRV collega Angelique Houtveen gaat samen met dj's Sander Hoogendoorn en Domien Verschuuren vanaf 18 december in het Glazen Huis zitten voor de veertiende editie van 3FM Serious Request.

De drie 3FM dj’s laten zich zes dagen opsluiten op het Marktplein in Apeldoorn. Dat maakte NPO 3FM zojuist bekend tijdens een speciale live uitzending vanaf de locatie waar het Glazen Huis komt te staan.

Tijdens 3FM Serious Request zetten Angelique, Sander en Domien zich vanuit het Glazen Huis in om verscheurde families in conflict- en rampgebieden weer samen te brengen.

Stille ramp: breng ze weer samen    
Wereldwijd zijn meer dan 4 miljoen mensen op zoek naar hun dierbaren. Vooral in conflict- en rampgebieden als Nigeria, Congo en Nepal leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers en zussen. Met de opbrengst kan het Rode Kruis vermiste kinderen en familieleden opsporen, het contact herstellen en hen in bijzondere gevallen thuis brengen.

3FM Serious Request
Van maandag 18 tot en met zondag 24 december 2017 komt Nederland in actie tijdens de jaarlijkse inzameling van NPO 3FM. Vanuit het Glazen Huis draaien de dj’s de tracks die het publiek tegen betaling aanvraagt. Tot en met Kerstavond maken de dj’s 24/7 live radio en televisie, zijn ze continu online en volgen ze inzamelingsacties en actievoerders op de voet. En dat op een lege maag. Alle overige 3FM dj’s, bands, artiesten, luisteraars en bezoekers op het plein geven de jocks de energie die ze zo hard nodig hebben.